VI ÄR

Hjalmar Hardestam

Lever impro. Utbildad Skådespelare vid Katrinebergs Folkhögskola. Han undervisar på två olika studios och är med i fyra olika improgrupper. Hjalmar har ett skohorn som stänkskärm på sin cykel. Mer info klicka här.

Martin Olsson

Kallas för improgalningen och har flera utbildningar i skådespeleri. Martin är med i en annan improgrupp och aktiv i olika impro-sidprojekt. Martin har spelat handboll på elitnivå.

Matilda Köhl

Utbildad vid både Ingesund och Wendelsbergs folkhögskola. Är med i flera andra teater- och improprojekt. Matilda har en hund som hon lyckats träna att göra en baklängasvolt.

Alex Bytoft

Går skådespelarlinjen på Angereds folkhögskola. Tränad improvisatör genom gbgimpros kurssystem och medlem i ytterligare en improgrupp. Alex gillar att titta under andras mattor. 

Magnus Heimdahl

Går andra året på Wendelsbergs folkhögskola. Magnus är med i flera andra teater- och improprojekt. Magnus är en snäll byråkrat som dricker kaffe i mängder.

Anders Bergström

Varietéartist och improvsatör och har vunnit improtävlingar över land och rike. Utöver impro har Anders erfarenheter av stand-up, cirkus och kitesurfing.

Ida Lingegård

Utbildad skådespelare vid Wendelsbergs folkhögskola. Hon är en inbiten impronörd som är med i tre improgrupper och undervisar i impro. Hon lever efter devisen "Du ångrar aldrig ett bad".

Sandra Johansson

Auktoriserad dramapedagog och försöker smyga in impro i allt hon gör. Hon håller kurser och workshops i impro på olika nivåer och är med i tre olika improgrupper. Sandra har en lampa som egentligen bara är en gammal gren.

Martin Gustafsson

Impronörd och Arseniks egen coach. Utbildad teaterlärare vid Göteborgs Universitet. Har har gått kurser och undervisat i impro i USA och Canada. Martin är utbildad brandman och har 907 vänner på facebook.